Ons hechte team van marketingtechneuten maakt dat we Marvelous zijn. Beter een goede collega, dan een verre vriend: dat is ons motto. Wij werken vanuit een super fijn kantoor op de Europalaan in Den Bosch. Lees gerust eens wie er allemaal voor Team Marvelous werkt en waarom.

Meet Marvelous Marc

Van Brewtubers tot Frans bier

Met recht heet Marc “Marvelous”, want hij is niet alleen een knetter-goede senior software-engineer en consultant: hij is Marvelous in het algemeen. Dat geeft hij zelf niet graag toe. Marc weet wat hij voor Marvelous betekent, maar is erg bescheiden. Alhoewel: “Ik heb eigenlijk nog nooit software gemaakt waar klanten niet tevreden over zijn, haha”. Lees Marc's persoonlijke verhaal..

Meet Marvelous Jeroen

Extravert én (be)denker

Met recht heet Jeroen “Marvelous”. Al is het alleen al omdat hij Marvelous oprichtte, met een bedrijfsnaam die past bij de slogan ‘code realizes the imagination’: alles wat je wenst kun je creëren. Ook voor jezelf. Jeroen vond namelijk dat klanten meer coöperatief en op een hoger servicelevel bediend konden worden. Zonder kwaliteitsverlies, want Jeroen haalde met zijn eerste collega Marc, een senior engineer, dan ook meteen kwaliteit in huis. Slightly different, noemt hij de werkwijze van Marvelous. Leer Jeroen kennen..

Meet Marvelous Frank

Een rustige Brabander met zelfspot

Laptop uit z’n sleeve en handjes uit de mouwen. Frank is echt een hands-on-type. Na het hbo wilde hij het liefst gewoon praktijkervaring opdoen en hij is alleen al Marvelous omdat hij bij Marvelous kwam werken. Zijn voorkeur ging uit naar het ontwikkelen van apps, maar hij zag meteen hoe waardevol het is als je je als persoon mag ontwikkelen op breder vlak, geen “nummer” hoeft te zijn bij een grote club en ook kunt ouwehoeren op kantoor in Den Bosch. Lees meer over Frank..

Meet Marvelous Robbie

Forever Young, maar met de nodige wijsheid

Deze Marvelous-aanwinst uit Drunen is Forever Young. Hij heet waarschijnlijk niet voor niks Rob-met-de-ie-nog-erachter. Deze specialist in zijn 40er jaren blijft naar eigen zeggen misschien altijd wel forever young, maar daarentegen pakt hij graag de wijsheid van het ouderdom mee. Dat is misschien wel zijn - ongeschreven - leefregel. Leer Robbie kennen..

Meet Marvelous Jarno

Verrassend veelzijdig en liever een moeilijke puzzel

Deze trotse aanwinst van Marvelous woont in Brakel bij Zaltbommel, net over de grens in Gelderland. Hij geniet van het leven, maar kijkt zéker niet alleen door een roze bril. Hij bekijkt de wereld met een open blik en heeft al veel persoonlijke doelen bereikt. Leer meer over Jarno..

Meet Marvelous Louis

Een echte Marvelous catch!

Louis is de nieuwste aanwinst van Marvelous (juni 22). Hij is 28jaar en komt uit Buurmalsen. Een dorpje tussen Buren en Geldermalsen, logisch toch? :-) Lees hier Louis zijn persoonlijke verhaal.....

Meet Marvelous Luuk

Combineert het nuttige met het aangename

"Onze" Luuk Geurten komt uit Eindhoven, maar is voor zijn studie naar “terrasstad” Den Bosch verhuisd, waar hij meer dan prima op z’n plek zit. Luuk is een slimme vent, maar noemt zichzelf eerder “sociale nerd”.. Lees Luuk zijn persoonlijke verhaal..

Meet Marvelous Peter

Mensenmens, met liefde voor het water

De exacte leeftijd van Peter is tot op heden onbekend, maar hij is in ieder geval 60+. Peter studeerde ooit elektronica en dat ging destijds hand in hand met softwareontwikkeling. Na een aantal technische jobs beoefende hij (project-) managementfuncties bij organisaties in binnen- en buitenland. Een loopbaan waar je u tegen zegt. Of zeg maar gerust je, want dat past Peter-beter. Zijn achternaam is dan wel Fuhren, maar op een zo menselijk mogelijke manier. Lees Peter zijn persoonlijke verhaal...

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl