Ons hechte team van marketingtechneuten maakt dat we Marvelous zijn. Beter een goede collega, dan een verre vriend: dat is ons motto. Wij werken vanuit Grasso, Space for digital minds in den Bosch. Lees gerust eens wie er allemaal voor Team Marvelous werkt en waarom.

Meet Marvelous Marc

Van Brewtubers tot Frans bier

Met recht heet Marc “Marvelous”, want hij is niet alleen een knetter-goede senior software-engineer en consultant: hij is Marvelous in het algemeen. Dat geeft hij zelf niet graag toe. Marc weet wat hij voor Marvelous betekent, maar is erg bescheiden. Alhoewel: “Ik heb eigenlijk nog nooit software gemaakt waar klanten niet tevreden over zijn, haha”. Lees Marc's persoonlijke verhaal..

Meet Marvelous Jeroen

Extravert én (be)denker

Met recht heet Jeroen “Marvelous”. Al is het alleen al omdat hij Marvelous oprichtte, met een bedrijfsnaam die past bij de slogan ‘code realizes the imagination’: alles wat je wenst kun je creëren. Ook voor jezelf. Jeroen vond namelijk dat klanten meer coöperatief en op een hoger servicelevel bediend konden worden. Zonder kwaliteitsverlies, want Jeroen haalde met zijn eerste collega Marc, een senior engineer, dan ook meteen kwaliteit in huis. Slightly different, noemt hij de werkwijze van Marvelous. Leer Jeroen kennen..

Meet Marvelous Frank

Een rustige Brabander met zelfspot

Laptop uit z’n sleeve en handjes uit de mouwen. Frank is echt een hands-on-type. Na het hbo wilde hij het liefst gewoon praktijkervaring opdoen en hij is alleen al Marvelous omdat hij bij Marvelous kwam werken. Zijn voorkeur ging uit naar het ontwikkelen van apps, maar hij zag meteen hoe waardevol het is als je je als persoon mag ontwikkelen op breder vlak, geen “nummer” hoeft te zijn bij een grote club en ook kunt ouwehoeren op kantoor in Den Bosch. Lees meer over Frank..

Meet Marvelous Sven

Het liefst zonder bril, maar meestal met

Sven is… Sven is eigenlijk niet te vatten in een woord of zin, dus dat doen we dan ook maar niet. Een vooruitstrevende, intelligente gozer en generalist, die werkte als account-, project- en teammanager, maar het óók leuk vindt de rol van consultant op zich te nemen. Als mede-eigenaar van Marvelous runt hij de zaak dan ook met meerdere petten op. Lees Sven's persoonlijke verhaal..

Meet Marvelous Robbie

Forever Young, maar met de nodige wijsheid

Deze nieuwe Marvelous-aanwinst uit Drunen is Forever Young. Hij heet waarschijnlijk niet voor niks Rob-met-de-ie-nog-erachter. Deze specialist is 41 en blijft naar eigen zeggen misschien altijd wel forever young, maar daarentegen pakt hij graag de wijsheid van het ouderdom mee. Dat is misschien wel zijn - ongeschreven - leefregel. Leer Robbie kennen..

Meet Marvelous Jarno

Verrassend veelzijdig en liever een moeilijke puzzel

Deze trotse aanwinst van Marvelous woont in Brakel bij Zaltbommel, net over de grens in Gelderland. Hij is 27 jaar, geniet van het leven, maar kijkt zéker niet alleen door een roze bril. Hij bekijkt de wereld met een open blik en heeft al veel persoonlijke doelen bereikt. Leer meer over Jarno..

Meet Marvelous Maartje

Geen uitdaging onaangeraakt

Maartje (33) is opgegroeid in het Brabantse Mill. Ze is na haar studie en master bedrijfsjournalistiek blijven hangen in Nijmegen (“gezellige stad die het dichtst bij Brabant ligt”). Ze was een model-leerling, maar trekt die vibe dan weer niet zo door in een uit het boekje huisje-boompje-beestjeleven. Ze is trots op haar vriendin, met wie ze mooie reizen wil blijven maken, maar dan zónder een beestje ;) Lees Maartje's persoonlijke verhaal..

Meet Marvelous José

Toffe vrijbuiter die graag de juiste codes kraakt

José is 34. Een reiziger, vrijbuiter en een buitenmens. Hij woonde eerder in Málaga en verhuist misschien zelfs naar Texas in de nabije toekomst. In ieder geval naar een vrije omgeving, waar hij nieuwe avonturen aan kan gaan. Leer José kennen..

Contact

Bezoek

Parallelweg 30
5223 AL, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl