Met recht heet Jeroen “Marvelous”. Al is het alleen al omdat hij Marvelous oprichtte, met een bedrijfsnaam die past bij de slogan ‘code realizes the imagination’: alles wat je wenst kun je creëren. Ook voor jezelf. Jeroen vond namelijk dat klanten meer coöperatief en op een hoger servicelevel bediend konden worden. Zonder kwaliteitsverlies, want Jeroen haalde met zijn eerste collega Marc, senior engineer, dan ook meteen kwaliteit in huis. Slightly different, noemt hij de werkwijze van Marvelous.

Extravert én (be)denker

Jeroen krijgt ontzettend veel energie van Marvelous en is razendenthousiast over zijn vakgebied, waar hij niet over uitgepraat raakt. Hij is actief in Optimizely- en Umbraco-communities en presenteert er tijdens bijeenkomsten graag op los. Jeroen is niet alleen extravert. Hij (be)denkt ook veel. Van de implementatie van chatbots en artificial intelligence tot de inzet van marketing automation. Hij is trots op zijn projecten en ideeën en is ambassadeur van zijn klanten. Andersom zijn klanten ook ambassadeur van Marvelous. Jeroen straalt trots uit met een big smile en twinkelende ogen.

Stuiteren

Jeroen vindt de juiste balans met zijn privéleven het allerbelangrijkste in zijn werk en is fulltime papa van dochter Loïs en zoon Seth. Op zijn papa-dag gaat hij graag met ze naar de speeltuin. Z’n dochter zit nu al vol temperament. Zou ze dat van Jeroen hebben? ;) Jeroen lijkt af en toe op en neer te stuiteren, net zoals de ballen die hij graag slaat op de tennisbaan. Daarnaast raast hij graag rond op zijn fiets. Zijn conditie is dan weer op peil en zijn hoofd is weer geleegd. Ook een rustig rondje wandelen maakt dat hij de volgende dag weer súperscherp op kantoor verschijnt.

Droom

Jeroen is ondernemer en pas aan het einde van de dag is hij baas, als er echt beslissingen genomen moeten worden. Hij vindt het belangrijk op hetzelfde level te staan als zijn personeel en hen te waarderen. Dat is dan ook de basis van de aantrekkelijke werksfeer bij Marvelous. Zijn droom? Klanten op het allerhoogste servicelevel bedienen. Met kwaliteit en een mooie club mensen. Gezellige mensen die met elkaar kunnen ouwehoeren en voor elkaar en de klant door het vuur gaan. Dat doet Jeroen ook voor hen.

Wil jij graag verder dromen met Jeroen? Vul dan dit contactformulier in, of stuur een mail naar werkenbij@marvelous.nl .

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl