Bij ons krijg je dat energieke start-up gevoel, zonder dat we starters zijn. We zijn juíst superervaren. Als je bij Marvelous komt werken, werk je in een frisse ruimte, zonder stoffig bureau. En wat voor één. Jeroen, Marc, Sven, Frank en jij, zijn gevestigd in The Space for Digital Minds in Den Bosch. Een plek waar ondernemende IT'ers samenkomen en waar dagelijks nieuwe ideeën geboren worden.

Meet Marvelous Marc

Van Brewtubers tot Frans bier

Met recht heet Marc “Marvelous”, want hij is niet alleen een knetter-goede senior software-engineer en consultant: hij is Marvelous in het algemeen. Dat geeft hij zelf niet graag toe. Marc weet wat hij voor Marvelous betekent, maar is erg bescheiden. Alhoewel: “Ik heb eigenlijk nog nooit software gemaakt waar klanten niet tevreden over zijn, haha”. Lees Marc's persoonlijke verhaal..

Meet Marvelous Jeroen

Extravert én (be)denker

Met recht heet Jeroen “Marvelous”. Al is het alleen al omdat hij Marvelous oprichtte, met een bedrijfsnaam die past bij de slogan ‘code realizes the imagination’: alles wat je wenst kun je creëren. Ook voor jezelf. Jeroen vond namelijk dat klanten meer coöperatief en op een hoger servicelevel bediend konden worden. Zonder kwaliteitsverlies, want Jeroen haalde met zijn eerste collega Marc, een senior engineer, dan ook meteen kwaliteit in huis. Slightly different, noemt hij de werkwijze van Marvelous. Leer Jeroen kennen..

Meet Marvelous Frank

Een rustige Brabander met zelfspot

Laptop uit z’n sleeve en handjes uit de mouwen. Frank is echt een hands-on-type. Na het hbo wilde hij het liefst gewoon praktijkervaring opdoen en hij is alleen al Marvelous omdat hij bij Marvelous kwam werken. Zijn voorkeur ging uit naar het ontwikkelen van apps, maar hij zag meteen hoe waardevol het is als je je als persoon mag ontwikkelen op breder vlak, geen “nummer” hoeft te zijn bij een grote club en ook kunt ouwehoeren op kantoor in Den Bosch. Lees meer over Frank..

Meet Marvelous Sven

Het liefst zonder bril, maar meestal met

Sven is… Sven is eigenlijk niet te vatten in een woord of zin, dus dat doen we dan ook maar niet. Een vooruitstrevende, intelligente gozer en generalist, die werkte als account-, project- en teammanager, maar het óók leuk vindt de rol van consultant op zich te nemen. Als mede-eigenaar van Marvelous runt hij de zaak dan ook met meerdere petten op. Leer Sven kennen..

Nodig jij ons uit?

Software developer

Vooruitgang door uitdaging

Stilstand is achteruit gang en dat geldt dubbel en dwars voor developers. Daarom willen wij door jou uitgedaagd worden. Wij willen alles horen over de nieuwste technieken waar jij zoveel energie van krijgt. Wij zullen jou, op onze beurt, verrassen met een overvloed aan kennis op het gebied van .NET, Episerver, Umbraco en e-Commerce. Nodig jij ons uit voor een gesprek?

Ik nodig jullie uit

Wonderbaarlijke consultant

Werk mee aan gezamenlijk succes

Jij bent een wonderbaarlijke consultant, die graag offline kletst. Een consultant die begrijpt met welke uitdaging of probleem de klant zit. Wij zouden graag uitgenodigd willen worden door jou om uit te mogen leggen hoe wij samenwerken aan gezamenlijk succes. Gezamenlijk succes met klanten, gezamenlijk succes met Marvelous en gezamenlijk succes van jouw carrière.

Ik nodig jullie uit

Jij past niet in een hokje

Voor avonturiers met een missie

Jij past bij ons. Jij bent Marvelous! Onze missie; maak het klanten en medewerkers super naar de zin. Wij horen graag van jou hoe die ideale baan er uit ziet. Dus als jij een keer wilt sparren over de ideale baan, of ons gewoon beter wilt leren kennen. Nodig ons dan uit. Wij nemen de uitdaging aan om jou te verrassen.

Ik nodig jullie uit

Contact

Bezoek

Parallelweg 30
5223 AL, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl