Bij ons krijg je dat energieke start-up gevoel, zonder dat we starters zijn. We zijn juíst superervaren. Als je bij Marvelous komt werken, werk je in een frisse ruimte, zonder stoffig bureau. En wat voor één. Jeroen, Marc en Sven + jij, zijn gevestigd in The Space for Digital Minds in Den Bosch. Een plek waar creatievelingen samenkomen en waar dagelijks nieuwe ideeën geboren worden.

Meet Marvelous Marc

Van Brewtubers tot Frans bier

Met recht heet Marc “Marvelous”, want hij is niet alleen een knetter-goede senior software-engineer en consultant: hij is Marvelous in het algemeen. Dat geeft hij zelf niet graag toe. Marc weet wat hij voor Marvelous betekent, maar is erg bescheiden. Alhoewel: “Ik heb eigenlijk nog nooit software gemaakt waar klanten niet tevreden over zijn, haha”. Leer Marc kennen..

Meet Marvelous Jeroen

Extravert én (be)denker

Met recht heet Jeroen “Marvelous”. Al is het alleen al omdat hij Marvelous oprichtte, met een bedrijfsnaam die past bij de slogan ‘code realizes the imagination’: alles wat je wenst kun je creëren. Ook voor jezelf. Jeroen vond namelijk dat klanten meer coöperatief en op een hoger servicelevel bediend konden worden. Zonder kwaliteitsverlies, want Jeroen haalde met zijn eerste collega Marc, een senior engineer, dan ook meteen kwaliteit in huis. Slightly different, noemt hij de werkwijze van Marvelous. Leer Jeroen kennen..

Nodig jij ons uit?

Software developer

Vooruitgang door uitdaging

Stilstand is achteruit gang en dat geldt dubbel en dwars voor developers. Daarom willen wij door jou uitgedaagd worden. Wij willen alles horen over de nieuwste technieken waar jij zoveel energie van krijgt. Wij zullen jou, op onze beurt, verrassen met een overvloed aan kennis op het gebied van .NET, Episerver, Umbraco en e-Commerce. Nodig jij ons uit voor een gesprek?

Ik nodig jullie uit

Wonderbaarlijke consultant

Werk mee aan gezamenlijk succes

Jij bent een wonderbaarlijke consultant, die graag offline kletst. Een consultant die begrijpt met welke uitdaging of probleem de klant zit. Wij zouden graag uitgenodigd willen worden door jou om uit te mogen leggen hoe wij samenwerken aan gezamenlijk succes. Gezamenlijk succes met klanten, gezamenlijk succes met Marvelous en gezamenlijk succes van jou carriere.

Ik nodig jullie uit

Jij past niet in een hokje

Voor avonturiers met een missie

Jij past bij ons. Jij bent Marvelous! Onze missie; Maak het klanten en medewerkers super naar de zin. Wij horen graag van jou hoe die ideale baan er uit ziet. Dus als jij een keer wilt sparren over de ideale baan, of ons gewoon beter wilt leren kennen. Nodig ons dan uit. Wij nemen de uitdaging aan om jou te verrassen.

Ik nodig jullie uit

Contact

Bezoek

Parallelweg 30
5223 AL, Den Bosch

Route

Bel

Bel gerust om vrijblijvend een afspraak te maken

+31 6 43 43 43 90

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl