Wij zoeken een webdeveloper die wil leren van de besten. Die enthousiast is over en energie krijgt van technieken. Je wilt graag groeien in een “safe space” bij een kleine organisatie.

.Net Developer

Wij zullen jou op onze beurt verrassen met expert-kennis van .NET, Optimizely, Umbraco en e-commerce. Anders dan bij grote organisaties is er echt veel ruimte om te leren van de beste techneuten van Marvelous. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers als Kiwa, Humanitas, Agrifirm en Benny Vreden. Dit doen we vanuit de creatieve broedplaats BijHeinis, in Den Bosch, waar we dagelijks aan gave projecten werken.

Ik vind het waardevol dat je je hier als persoon mag ontwikkelen op breder vlak en geen “nummer” hoeft te zijn.

Frank - Software Engineer bij Marvelous

Wat we vragen en wat je krijgt:

Het is voor ons een pré als je ook de volgende kwaliteiten meebrengt:

  • Ervaring met een server-side taal als C#
  • Ervaring met contentmanagementsystemen, zoals Umbraco of Optimizely (Episerver)

Samen met onze ervaren software-ontwikkelaars werk je op kantoor of soms bij de klant op locatie. Een flexibele werkhouding is daarom welkom.

Natuurlijk willen we het voor jou ook zo leuk mogelijk maken. Zo is studietijd bij ons part of the job en omdat je nooit uitgeleerd raakt heb je bij ons 24/7 toegang tot e-learning. Ook gezelligheid is bij ons een belangrijke voorwaarde. Hoe dat – en meer – eruitziet, kun je bekijken in onze volledige rits aan fijne arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd wie al jouw nieuwe collega’s worden? Neem alvast een kijkje bij jouw Marvelous-collega’s.

We nemen graag contact met je op

Heb je nog vragen over de vacature of wil je solliciteren? Dan komen wij graag met jou in contact. Klik dan op de oranje button deze link en laat je gegevens voor ons achter.

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl