Graag stellen wij de Getapte Jongen aan u voor. Een heerlijk toegankelijke Saison gebrouwen door liefhebbers met het vakmanschap van de software engineer.


€8,90
Stijl:
Saison
Smaaksegment:
Toegankelijk
IBU:
40
ABV:
8%

De Getapte Jongen is onze collega in een ander jasje. Een heerlijk toegankelijke Saison door liefhebbers en voor liefhebbers. Jaarlijks op authentieke wijzen gebrouwen door het Marvelous team met dezelfde passie waarmee wij iedere dag de meest mooie oplossingen voor onze klanten realiseren. Inmiddels een zeer gewaardeerd geschenk waar menig relatie van ons naar uitkijkt. Ieder jaar een ander label, ieder jaar een net wat andere twist, maar altijd met een persoonlijk karakter en een heerlijke afdronk. Kortom, geniet van De Getapte Jongen!Bekijk de video en luister naar de heuse radiocommercial van de Getapte Jongen, met foto's die gemaakt zijn tijdens de opname van het spotje.Editions

2018 Turquoise label

De moeder aller Getapte Jongens

In 2018 ontstond het idee en werd een uniek recept ontwikkeld. Deze Turquoise Label is verschenen in een gelimiteerde oplage van 144 flessen (totaal 36 liter). Inmiddels een collectors item. Deze authentieke Saison is door Marvelous onder de Veghelse najaarszon gebrouwen in de nadagen van de warme zomer van 2018. De heldere kleur heeft het te danken aan het zuivere Veghelse kraanwater en de uitmuntende smaak volgt uit het immense geduld wat je met bierbrouwen moet hebben.

2019 Blue label

Vandaag is blauw

De Blue Label 2019 editie van de Getapte Jongen heeft een net wat andere twist gekregen door het kalk rijke Bossche kraanwater. De Blue label werd gebrouwen, in de tuinen van waar ooit het industriële centrum van den Bosch lag onder, je raad het al, een strak blauwe lucht. Deze heldere Saison is gebrouwen in 2 batches van 36 liter waardoor de echte kenner de ambachtelijke bereidingswijze terug zou kunnen proeven in het minieme smaak verschil dat kan ontstaan per batch. Deze Getapte Jongen wordt door Marvelous uitgedeeld in een oplage van 216 flessen (25cl) en kan, voor het eerst, tevens gespot worden in een zeer exclusieve 75cl variant (24 flessen).

2022 Orange label

Oranje boven!

Eindelijk, na lange tijd van afwezigheid, presenteren we hierbij een nieuwe Getapte Jongen. Uitkomend tijdens het WK voetbal 2022 konden we niet anders dan het benoemen van een Orange Label editie. Het Corona virus had niet alleen de maatschappij, maar ook het bierbrouwen bij Marvelous ruim twee jaar lamgelegd. Gebrouwen in twee bijna splinternieuwe ketels is met deze editie echter een ijzersterke comeback gemaakt. Traditiegetrouw weer een Saison, waarbij teruggegrepen is naar zuiver Veghels kraanwater. Het resultaat: een in balans zijnde batch van 67 liter. Uitmuntend door het gebruik van een specifieke Wyeast gist soort, welke de hop smaak laat uitblinken en een onverwacht zijdezacht en rijk mondgevoel achterlaat. Proost!

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl