Laptop uit z’n sleeve en handjes uit de mouwen. Frank is echt een hands-on-type. Na het hbo wilde hij het liefst gewoon praktijkervaring opdoen en hij is alleen al Marvelous omdat hij bij Marvelous kwam werken. Zijn voorkeur ging uit naar het ontwikkelen van apps, maar hij zag meteen hoe waardevol het is als je je als persoon mag ontwikkelen op breder vlak, geen “nummer” hoeft te zijn bij een grote club en ook kunt ouwehoeren op kantoor in Den Bosch.

Leren van Experts Plus

Naast software-engineer voor Umbraco en Optimizely - waar hij veel over leert – is hij ook consultant. Hij geeft altijd eerlijk advies en probeert van zijn collega’s, “Experts Plus”, veel te leren. Trouwens, Frank kon bij Marvelous zélfs met de allernieuwste technieken aan de slag op het gebied van app-ontwikkeling. Die had ‘ie niet aan zien komen 😉.

Rely on him

Naast een positief en leergierig persoon is Frank ook een open, sociale en zorgzame gast. Hij stak z’n vrije tijd in een app voor zijn oom en ging mee op kamp voor jongeren die in de knoop zitten. Hij volleybalt fanatiek en kan in de organisatie van de club ook zijn ei kwijt in het regelen van zaken (“dan weet ik zeker dat het goed gebeurt”). Stiekem gooit hij er tussendoor ook nog even een playstation-game door met z’n vrienden onder het genot van een biertje.

Een rustige Brabander met zelfspot

Samen met zijn vrouw woont Frank in het mooie Brabantse Veghel. Vele kilometers heeft Frank afgelegd richting Zeeland, toen Manouk daar nog woonde. En hoe mooi hij de Zeeuwse kust ook vindt, hij heeft het toch voor elkaar gekregen om haar naar Brabant te halen. Zij heeft op haar beurt Frank weer overgehaald om aan de Zeeuwse kust te trouwen ;-).

Goh ja, het spreekwoord “een ezel stoot zich…” past toch ook wel bij Frank. Hij heeft zelfspot. Vaak is hij van alles kwijt (sleutels bijvoorbeeld) en die moeten dan voor de zoveelste keer weer gezocht worden. Gelukkig blijft hij er in ieder geval lekker rustig onder.

Nog in zijn roaring 20's, maar met een hele mooie, veelbelovende toekomst voor zich. Meet Marvelous Frank! Als het niet nu is, dan later, want hem ga je zeker terugzien in de wereld van CODE.

Wil jij ook kunnen ouwehoeren met Frank? Vul dan dit contactformulier in, of stuur een mail naar werkenbij@marvelous.nl .

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl