Deze Marvelous-aanwinst uit Drunen is Forever Young. Hij heet waarschijnlijk niet voor niks Rob-met-de-ie-nog-erachter. Deze specialist is al in de 40 en blijft naar eigen zeggen misschien altijd wel forever young, maar daarentegen pakt hij graag de wijsheid van het ouderdom mee. Dat is misschien wel zijn - ongeschreven - leefregel.

Echte hobby’s

Deze Brabantse gast, uit het land van de Efteling en de Loonse en Drunense duinen, kan met iedereen opschieten en staat midden in het leven. Naast een bezoekje aan zijn buren van het pretpark, houdt hij van gezellige dingen doen met zijn vriendin Suus en twee kinderen, fanatiek carnaval vieren, anderen helpen met klussen of een avondje uit met vrienden. Hij is graag de regelaar en steekt de handen graag uit de mouwen. Op hem kun je bouwen. En dat terwijl hij naar eigen zeggen “geen echte hobby’s” heeft ;)

Hondenbijtpak

Wat dat betreft past hij precies in het “vriendenteam” van Marvelous. Slap ouwehoeren, nieuwe tosti’s uitproberen en als het even mag zou hij zijn bucketlist-item, in zo’n hondenbijtpak staan, graag verwezenlijkt zien. Met zoiets kleins al gelukkig zijn. Samen genieten, samen hard werken en met plezier naar het werk. Het hoeft eigenlijk allemaal niet zo moeilijk te zijn.

Een grote bak (aan ervaring)

Robbie was al gecharmeerd van Umbraco en kwam zodoende na een kopje koffie drinken bij Marvelous terecht. Hij fixt vooral alles aan de klantcontact-kant en is dan ook consultant/projectmanager of "plak-er-maar-een-custom-label-op". Hij is erg creatief, heeft een scherp en eerlijk oog voor vormgeving en een grote bak aan ervaring op het gebied van websites.

Marke-technisch?

Een technisch marketeer of een marketeer met technisch inzicht: net hoe je het wilt noemen. Juist het maken van de vertaalslag en het brede spectrum spreken hem aan zijn werk. In ieder geval past hij perfect in het team van marketing-techneuten van Marvelous.
Kom je als klant bij Robbie terecht of werk je met hem samen? Dan wordt het gewoon echt goed en eerlijk voor je geregeld. Met een zachte g en een vrolijke noot.

Ook het enthousiasme van Robbie ervaren? Vul dit contactformulier in, of stuur een mail naar werkenbij@marvelous.nl .

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl