Deze trotse aanwinst van Marvelous woont in Brakel bij Zaltbommel, net over de grens in Gelderland. Hij geniet van het leven, maar kijkt zéker niet alleen door een roze bril. Hij bekijkt de wereld met een open blik en heeft al veel persoonlijke doelen bereikt.

Finland en drones

Zo verrijkte hij zijn studieperiode in Helsinki en wat dat betreft past hij wel bij de Finse cultuur: rustig, bescheiden en vriendelijk. Hij geniet ten volste van het leven. Hij kampeert graag, bezoekt festivals, maakt stedentrips en ook bekijkt hij de wereld graag van boven met zijn drone, waarmee hij prachtige omgevingsfoto’s kan maken. Uiteraard volgens de regels en netjes met de routekaart, al verraadt zijn grijns dat overtreding ook wel eens lonkt ;)

Zoete aardappelfriet uit de airfryer

Nu we toch in de voertuigen-wereld zijn beland: hij racet graag met zijn vette racesimulator en in collega Frank vond hij meteen een game-mattie. Bij een potje gamen hoort bij Jarno geen afhaalpizza. Hij houdt van koken en nieuwe gerechten uitproberen. Tip: zoete aardappelfriet uit de airfryer, maar dan wel écht het water er goed uit laten lekken. Wat dat betreft wordt er heel wat uitgeprobeerd in huize van Wijgerden.

Hardlopers

De beste recepten worden geprint: netjes en structureel vormen zijn creatieve kook-probeersels zo toch weer een boek. De kilo’s van de recepten vliegen er trouwens meteen weer af, want net zoals de rest van Marvelous is Jarno een echte sportman. Hij viel flink af en loopt sinds kort fanatiek hard. Hardlopers zijn doodlopers? Niet van toepassing op Jarno.

Jarno’s support-box

Deze aardige gast is backend developer voor Umbraco en Optimizely en als je support nodig hebt kom je terecht in “Jarno’s support-box”. En denk maar niet dat hij jouw vraag vervelend vindt: hij heeft liever een moeilijke puzzel waar hij een aantal uur op studeert, dan een makkelijke puzzel die zomaar te leggen is.

Aandacht

Hij vindt de kwaliteitsnorm, de aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de kleinschaligheid bij Marvelous perféct. Wat dat betreft blendt ook hij weer perfect in in dit team van marketing-techneuten.
Als klant ben je er 100% zeker van: Jarno geeft jouw probleem of uitdaging de aandacht die het verdient.

Ook Jarno's mattie worden? Vul dit contactformulier in, of stuur een mail naar werkenbij@marvelous.nl .

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl