"Onze" Luuk Geurten uit Eindhoven, maar voor zijn studie naar “terrasstad” Den Bosch verhuisd, waar hij meer dan prima op z’n plek zit. Luuk is een slimme vent, maar noemt zichzelf eerder “sociale nerd”.

Meegaand

Buiten student zijn om, is voetbal een belangrijk onderdeel van z’n leven, net zoals zijn hechte vriendengroep. Met regelmaat gaan ze naar een festival of op vakantie samen en daarin vindt hij zichzelf “best wel meegaand”. Dat betekent in Luuk-taal: wát ze gaan doen maakt niet zoveel uit, want zo lang het gezelschap goed is, vermaakt hij zich top.

Naast het vieren van de derde helft gaat hij graag naar de kroeg met zijn (studie)vrienden of Marvelous-collega’s. Is er dan nog wel tijd over voor zijn vriendin? Ach, die neemt hij gewoon mee naar vrienden. Hij combineert het nuttige graag met aangename

Denker

Over naar de nerdy helft van deze sociale nerd. Luuk krijgt namelijk óók energie van programmeren en databases ontwerpen, ofwel moeilijke puzzels oplossen, diep nadenken en zijn hersens laten kraken. Wordt iets saai of oppervlakkig en komt er te weinig uitdaging bij kijken? Dan haakt hij al snel af en kan er een lui dier in hem naar boven boven komen. Chaotisch is daarentegen soms ook wel op z’n voorhoofd geschreven. Iets met (te) veel aan z’n hoofd misschien? ;)

Iets voor de samenleving betekenen

Idealiter zou Luuk straks een master software-architectuur willen doen. Als hij in zijn baan het nuttige dan óók weer met het aangename kan combineren, door mensen echt verder te helpen, dan is hij helemaal tevreden. Iets voor de samenleving betekenen: dat is zijn werk-doel.

Informeel

Bij Marvelous pakt hij voor R&D nu onderzoeksprojecten op in verschillende programmeertalen, die hij in proefvorm mag toepassen in projecten. Hij heeft niet voor niets voor Marvelous gekozen: de sfeer is open, informeel, gezellig en er wordt echt geluisterd. Zo gaat hij naast een biertje drinken ook wel eens lekker gamen met collega’s Frank en Jarno en mede-werkstudent Quin. Tsja, dat is gewoon óók weer het nuttige met het aangename. Driemaal is scheepsrecht ;)

Ook met Luuk aan de praat raken, als klant of collega? Vul dit contactformulier in, of stuur een mail naar werkenbij@marvelous.nl .

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl