Beerwulf is een Europese webshop voor bier, die verschillende merk- en speciaalbieren verkoopt. De organisatie is begonnen als start-up, maar behoort inmiddels tot het Heineken-concern.

Beerwulf gebruikt Episerver - een populair softwaresysteem in de e-commerce - als CMS. Tarik Kilic is als head of software development bij Beerwulf verantwoordelijk voor webshop-gerelateerde projecten.

Onafhankelijk expert

Tarik vertelt: “Wij gebruiken Episerver omdat het een snel, bewezen en goed systeem is. We liepen tegen wat problemen/uitdagingen aan en wilden de oplossing toetsen op best practises. Episerver heeft Marvelous bij ons aangedragen als onafhankelijk experts.”

Een nulmeting zonder oordeel

Een nieuwe samenwerking start bij Marvelous altijd met een uitgebreide (code)review. Deze nulmeting geeft een overzicht van het applicatielandschap en de gekozen technieken en methoden. “Geneuzel” over code van vroeger? Niet interessant! De actuele status wordt als een gegeven gezien en is een belangrijk fundament voor toekomstige beslissingen en inschattingen.

I would choose Marvelous again because they have years of experience and they can bring you up to speed very fast.

Tarik Kilic, Head of software development at Beerwulf

Sneller commerciële doelen bereikt

Tarik vervolgt: “Marvelous is sowieso short term een gigantische versneller binnen het R&D-team geweest door hun diepgaande technische kennis en verregaande expertise. Daardoor ben je veel sneller in staat commerciële doelen te behalen.

Marvelous is in staat snel veel fundamentele zaken uit te rollen, maar ze weten features ook op de juiste manier samen te brengen. They help keeping the house clean, door inefficiënte code te verbannen.”

Leuke gasten

Tarik sluit af: “We hebben zelf ook veel kennis opgedaan. Frank en Jeroen van Marvelous, met wie ik specifiek gewerkt heb, zijn leuke gasten. Ze brainstormen graag en zijn erop gebrand een oplossing te vinden, maar ze leren je ook graag hoe je zélf het juiste antwoord kunt vinden op Episerver-gerelateerde vraagstukken of problemen.”

Episerver-partner voor de toekomst

Beerwulf is de engineering-organisatie aan het reorganiseren en blijft met Marvelous in contact over Episerver. Zo blijft Beerwulf up-to-date over nieuwe ontwikkelingen. Marvelous en Beerwulf proosten inmiddels dus samen op een langdurige samenwerking. Toepasselijk! ;)

We’ve reached commercial goals more fast because Marvelous helped keeping the house clean.

Tarik Kilic, Head of software development at Beerwulf

Wil jij ook sneller commerciële doelen behalen?

Neem contact op met de marketingtechneuten van Marvelous.

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl