Wij zoeken een stagair of afstudeerder die wil leren van de besten. Die enthousiast is over en energie krijgt van technieken. Je wilt graag groeien in een “safe space” bij een kleine organisatie, en bent bereid ons te overladen met alles wat je de afgelopen jaren hebt geleerd.

Stagiair of afstudeerder

Bij Marvelous krijg je de kans om je opdracht in te vullen zoals jij dat graag wilt. Wij zien jou als volwaardig lid van ons team en trekken samen met je op om die opdracht tot een succes te maken. Anders dan bij grote organisaties is er echt veel ruimte om te leren van de beste “marketing-techneuten”.

Ik vind het waardevol dat je je hier als persoon mag ontwikkelen op breder vlak en geen “nummer” hoeft te zijn.

Frank - Software Engineer bij Marvelous

Wat we vragen en wat je krijgt:

Het is voor ons een pré als je enthousiast bent over techniek en alles dat je geleerd hebt en wilt leren.

Samen met onze ervaren software-ontwikkelaars werk je op ons kantoor in den Bosch.

Natuurlijk willen we het voor jou ook zo leuk mogelijk maken. Omdat je nooit uitgeleerd raakt heb je bij ons 24/7 toegang tot e-learning. Ook gezelligheid is bij ons een belangrijke voorwaarde. Hoe dat er voor onze medewerkers uitziet, kun je bekijken in onze volledige rits aan fijne arbeidsvoorwaarden.. Ook voor stagaires en afstudeerders hebben wij een rits fijne en passende voorwaarden beschikbaar.

Benieuwd wie al jouw nieuwe collega’s worden? Neem alvast een kijkje bij jouw Marvelous-collega’s.

We nemen graag contact met je op

Heb je nog vragen over de vacature of wil je solliciteren? Dan komen wij graag met jou in contact. Klik dan op de oranje button of deze link en laat je gegevens voor ons achter.

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl