Marvelous staat voor een coöperatieve insteek, een ander wat gunnen en samen toewerken naar dat perfecte resultaat waar iedereen een glimlach van op zijn gezicht krijgt. We doen super mooie projecten en werken samen met de leukste klanten en relaties. Klanten en relaties waar wij zelf ook veel energie van krijgen. Als dank daarvoor zetten wij onze relaties regelmatig in het zonnetje.

Wij komen naar je toe..

Wij komen naar je toe..

En delen zonneschijn uit!

We zijn het hele jaar door onderweg. Regelmatig zetten we een klant of relatie in het zonnetje. Als dank en waardering voor de goede samenwerking. Natuurlijk is wat extra zonneschijn mooi meegenomen, maar ook al mocht de zon niet schijnen, dan nog zorgen wij er voor dat je in zomerse sferen terecht komt. "Wij brengen de zon naar je toe!"

Beerwulf

Beerwulf

Hét online bierplatform van Europa

We zetten Beerwulf in het zonnetje. Trots dat Marvelous deze hard groeiende opdrachtgever mag ondersteunen hét online bierplatform van Europa te worden!

Beter Bed

Beter Bed

Dé slaapexpert van Nederland

We zetten Beter Bed in het zonnetje. Trots op onze samenwerking met het Beter Bed developmentteam. Met meer dan 35 jaar ervaring is Beter Bed dé slaapexpert van Nederland. Samen zorgen we ervoor dat je jouw matras, bed of boxspring eenvoudig online kan bestellen!

Episerver

Episerver

Maakt digitale ambities waar

We zetten Episerver in het zonnetje. Met onze sterke expertise van Episerver is Marvelous al jarenlang trots partner van hét digitale platform met een geïntegreerde oplossing voor content, commerce en marketing!

Benny Vreden

Benny Vreden

Musicals, zang & dans voor kinderen

We zetten Benny Vreden in het zonnetje. Carlo Boszhard brengt met Benny Vreden theater, muziek en dans in de klas. Marvelous brengt met trots Benny Vreden online. Een musical brengt creativiteit, inspiratie en verbinding; velen hebben nog altijd warme herinneringen aan hun eigen Benny Vreden musical!

BIM

BIM

Maakt ondernemen mogelijk

We zetten de BIM in het zonnetje. Ze maken ondernemen mogelijk met huisvesting en communities in Den Bosch. Zo zit Marvelous met veel plezier in de Grasso, de Space for digital minds!

Mapiq

Mapiq

Realiseert slimme kantoren

We zetten Mapiq in het zonnetje. Ze helpen jouw kantoor 'the place to be' te worden. Wij helpen ze online. Met een SaaS totaalconcept helpt Mapiq bedrijven om slimmer te werken en kantoorruimte beter te benutten!

Agrifirm

Agrifirm

Kennis, innovatie en kwaliteit

We zetten Agrifirm in het zonnetje. Een grote coöperatie waarin veehouders en telers hun krachten bundelen. Ze creëren duurzame en meetbare waarde voor boerderij, akker en industrie. Net als bij Marvelous vormen kennis, innovatie en kwaliteit belangrijke speerpunten bij Agrifirm.

 Wim Wijdeven Administratiekantoor

Wim Wijdeven Administratiekantoor

Aandacht voor de klant voorop

We zetten ons administratiekantoor in het zonnetje. Wim Wijdeven Administratie, ze kennen hun klanten en de klanten kennen hun. Een kleine maar fijne dienstverlener. De persoonlijk aandacht staat voorop, zoals ook bij Marvelous.

Brandpulse

Brandpulse

Samen de schouders onder jouw merk

We zetten Brandpulse in het zonnetje. Deze kanjers versterken je imago en optimaliseren je klantcontact met creatieve campagnes. Trots op onze fijne samenwerking; samen brengen we je graag succesvol onder de aandacht bij jouw klanten!

Studco Stiftlastechniek

Studco Stiftlastechniek

Denken graag met je mee

We zetten Studco in het zonnetje. Op het gebied van stiftlassen is bij Studco Stiftlastechniek werkelijk alles mogelijk; van een eenvoudig draagbaar apparaat tot een volautomatisch systeem. Net als Marvelous denkt Studco graag met je vraagstuk mee!

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl