Quiet zet zich in voor mensen in armoedesituaties. Dit gebeurt bij 12 Quiet Community’s verspreid over het land, waarmee lokale solidariteit wordt gestimuleerd en georganiseerd. Quiet Nederland geeft ook de Quiet 500 uit. De ‘armoedeglossy’ vertelt met een knipoog het verhaal van mensen in armoede. De organisatie heeft drie speerpunten: vertellen, verzachten & versterken. Vanuit Quiet zijn Edith Peters (Pojectleider) en Jidde Koekoek (Product Owner van het Quiet-deelplatform) opdrachtgevers voor Marvelous.

Deelplatform

Jidde vertelt: “Het deelplatform is belangrijk voor Quiet. Via het platform komen members van Quiet, mensen in armoede, in aanmerking voor gratis aanbiedingen van lokale sponsoren in de community. Deze worden vervolgens op een eerlijke en efficiënte manier verdeeld onder de members. Het deelplatform is een aantal jaar geleden op maat gemaakt door onze partner Freshheads.”

Van 0-meting tot fijne sparringspartner

Edith Peters - Projectleider Quiet

Vernieuwen of verstevigen

Edith licht toe: “Gezien onze groeiambitie twijfelden we aan de toekomstbestendigheid van het platform. We vroegen ons af of we een nieuw platform zouden moeten creëren of misschien toch de bestaande basis zouden kunnen verstevigen. We wilden daarom een technische audit laten uitvoeren door een onafhankelijke expert. Ik heb jarenlang heel plezierig met Marvelous samengewerkt vanuit mijn eerdere rol bij Benny Vreden. De prettige samenwerking werd ook voor Quiet weer naadloos opgepakt.”

Edith vervolgt: “In eerste instantie is Marvelous aangehaakt voor het uitvoeren van een technische audit op de huidige PHP-codebase, zodat door een nulmeting bepaald kon worden waar Quiet staat. Het fundament bleek sterk genoeg om het verder aan te sterken voor doorontwikkeling in de toekomst en daarom hebben we samen ook vervolgstappen opgesteld.”

Doen wat je het liefste doet

Jidde: “Niet alleen Quiet Nederland en de members en community’s hebben baat bij de oplossing; ook Freshheads, de bouwer van het deelplatform, is happy met de samenwerking. Deze manier van werken, flexibel en met veel verschillende partners en expertises, zorgt ervoor dat zij snel verder kunnen en zich bezig kunnen houden met wat ze het liefste doen: impact maken.”

No-nonsense, dat is Marvelous

Edith Peters - Projectleider Quiet

Respect voor ieders werk

Edith: “We hebben samengewerkt met Jeroen, voor met name de techniek, en met Sven, met name organisatorisch. Marvelous is no-nonsense en ze doen wat ze beloven. Snel en accuraat. Fijn ook dat Marvelous het inlevingsvermogen had voor een goede doelen-organisatie zoals Quiet. In de toekomst blijven ze wat ons betreft zeker consulterende partij en sparringpartner voor Quiet.” Jidde sluit af: “Marvelous werkt op een eerlijke manier en met respect voor ieders werk (óók voor de kennis en kunde van Freshheads) samen. Zo zetten we uiteindelijk voor de Quiet-members een zo goed mogelijk werkend product neer en daar is iedereen bij gebaat. Uiteindelijk staat het dus ook aan de basis van onze missie: het verlichten van armoede. Blij mee en trots op!”

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl