DEPT® is een internationale full service digital agency, met meer dan 2500 ervaren medewerkers en klanten als Rituals, bol.com en D66. Binnen het bureau komen creativiteit, technologie en data samen. Daniëlle van der Zwan is projectmanager bij DEPT®, onder andere voor klant Hyva. Binnen dit project werkt zij samen met Frank en Sven van Marvelous.

Extra capaciteit nodig

Daniëlle vertelt: “Mijn collega raadde Marvelous aan. We hadden extra capaciteit rondom Optimizely/ Episerver expertise nodig en er is heel veel vraag, maar weinig aanbod. Toch was dit absoluut geen laatste redmiddel. Toen ik belde of ze een Episerver-developer beschikbaar hadden, voelde het al meteen goed.”

Marvelous is een gouden match

Daniëlle van der Zwan - Projectmanager DEPT®

Lege bladzijden

Ze vervolgt: “Hyva(.com) is al een hele tijd klant bij ons. Het is een toonaangevende leverancier van transportoplossingen voor bedrijfsvoertuigen. Van de platte website, wilden ze nu naar een eigen omgeving voor klanten, waarin je bijvoorbeeld proces-specificaties kunt downloaden en documenten kunt inzien".

“Ook wil Hyva verder digitaliseren door verschillende producten via de website verkoopbaar te maken. Met een Optimizely-CMS in handen ben je er nog lang niet. Het zijn slechts lege bladzijden die je nog moet gaan vullen”.

Gouden match

Daniëlle: “Hoe we alles vanuit het niets zouden opbouwen, was een zeer complex vraagstuk. Zonder de expertise van Frank van Marvelous, was dit niet gelukt. Samen konden we een succesvol plan opstellen. Ik werk met veel developers, maar dit was een gouden match. Hij denkt mee, communiceert duidelijk, komt met alternatieven en doet aan verwachtingsmanagement. Binnen het zelfsturend team heeft Marvelous ook direct contact met de klant. Dat kan ik als projectmanager gelukkig met een gerust hart aan ze overlaten.”

Marvelous is flexibel, informeel maar wel to the point.

Daniëlle van der Zwan - Projectmanager DEPT®

Samenwerken

“We gaan binnenkort starten met het doorvoeren van optimalisaties, bijvoorbeeld in dashboard-management, het bepalen van toegang per land en producten verrijken met extra informatie. In de toekomst gaan we samen met Marvelous ook voor andere zustermerken van Hyva aan de slag.” Daniëlle sluit af: “Marvelous begrijpt als bureau de flexibiliteit of snelheid die soms nodig is rond projecten. Als ik ad hoc bel dat ik nog een dagje hulp kan gebruiken, maken ze altijd ruimte. Het is fijn communiceren en snel schakelen. Informeel, maar wel to the point. Krijg je een Optimizely/ episerver-project voor de kiezen? Marvelous is dan absoluut een aanrader als partij om mee te werken.”

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl