Benny Vreden is al 55 jaar een begrip in het basisonderwijs. De organisatie produceert en verspreidt out of the box-kinderliedjes en is grondlegger van het fenomeen afscheidsmusicals. Carlo Boszhard zet nu als directeur zijn kracht in om Benny Vreden en zijn gedachtegoed groot te houden. De samenwerking met Marvelous als “collega op afstand” is daarin onmisbaar.

Maaike Brugman verricht verschillende werkzaamheden voor Benny Vreden en werkt vanuit haar marketing-communicatierol veel samen met Marvelous. Ze vertelt: “De website is ons primaire verkoopkanaal. Veruit de meeste producten en diensten (zo’n 99%) worden online besteld. Duizenden leraren, maar nog veel meer leerlingen, maken er gebruik van. In 2019 hebben we samen met Marvelous bekeken hoe we de huidige site toekomstbestendiger konden maken. Naast het Umbraco CMS is destijds ook het externe e-commerceplatform Shopify geïntegreerd op de website.”

Een app uit eigen koker

Maaike vervolgt: “Ook hebben we samen met Marvelous de Benny Vreden-App ontwikkeld. Dit is een praktische tool, die scholen met log-ins kunnen bijbestellen voor een (afscheids)musical. De app helpt de kinderen bij het instuderen van de musical en is visueel en auditief aantrekkelijk. Alle liedjes en dansvideo’s staan erin. Kinderen kunnen scènes, rollen en bijpassende kleding bekijken en naar gesproken versies van de scène-teksten luisteren.

De centrale boodschap is bij ons altijd dat je niet de hoofdrol (of de meeste tekst) hoeft te hebben om te shinen. Een musical instuderen met de klas is écht een groepsproces en elke rol is even belangrijk: van technicus tot solozangeres.”

“De app komt helemaal uit onze eigen koker en is door Marvelous gebouwd in Ionic-Angular, maar niet op basis van bestaande code of bestaand design. De structuur en routing van de app is met Frank en Sven van Marvelous opgezet en samen met de designer hebben we deze laten aansluiten op de bestaande huisstijl.

Uniek onder developers vind ik toch altijd wel het kopje meedenken. Dit staat hoog in het vaandel bij Marvelous en ze maken het in de praktijk ook écht waar. Ze zijn nooit te beroerd een extra stap te zetten.”

Meedenken staat bij Marvelous hoog in het vaandel en ze maken het helemaal waar

Maaike Brugman, Communicatie & Marketing bij Benny Vreden

“HELP! We hebben een nieuwe tool nodig”

Ook werd de Digibord-tool van Benny Vreden vernieuwd: met de tool (in abonnementsvorm) kan onderwijspersoneel muziek in de klas toegankelijker maken door creatiever met muziek om te gaan. In de tool kan zowel de gezongen als de soundmixversie (karaoke) van liedjes afgespeeld worden.

Maaike licht toe: “De tool was ontzettend verouderd, zeker in verhouding met onze nieuwe online diensten. Ik heb Marvelous toen gebeld: HELP, we hebben een nieuwe tool nodig. We zijn nog aan het finetunen, maar het wordt heel gaaf.”

Een volwaardige collega op afstand

Ze sluit af: “De samenwerking met Marvelous is zo goed omdat we elkaar echt zien als partner: er is wederzijds respect en onze bedrijfsfilosofieën matchen goed. Op persoonlijk vlak kunnen we trouwens ook goed samen een biertje drinken! Marvelous is voor ons een volwaardige en onmisbare collega op afstand.”

Wil jij ook een onmisbare “collega op afstand”?

Neem contact op met het collegiale team van Marvelous.

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl