Wesley (25) is een Brabo in hart en nieren: geboren in Schijndel en gestudeerd (en op kamers gewoond) in Eindhoven. Sinds kort heeft hij een eigen appartement in het pittoreske Boxtel, waar ook zijn vriendin regelmatig over de vloer komt. Ze zijn al jaren samen, nadat ze elkaar leerden kennen op een feestje in Eindhoven. 

Hard, niet soft

Wesley koos bewust voor software engineering en niet voor de hardware-side. Hij denkt graag na over over oplossingen waar de maatschappij écht iets aan heeft. Wat dat betreft is hij dus een dikke match met zijn collega Luuk, die ook zo tegen het vak aankijkt. Geen stereotype ICT’er dus, maar een moderne software engineer: van het stereotype imago moeten we volgens hem écht af ;) 

Blij maken

Wesley is graag onder de mensen. Mensen blij maken met service is wat hij bij Marvelous ook graag wil doen. Zijn bijbaantje bij restaurant Fabula in Schijndel past daarom top bij hem. Daar is hij leidinggevende mídden tussen de pannenkoeken. Funny fact: doe hem maar gewoon lekkere biefstukpuntjes. 

 

Geen Amsterdam

In z’n vrije tijd gaat ‘ie graag naar de kroeg met vrienden of gewoon lekker thuis ergens een biertje drinken. Ook is hij vanuit vroeger PSV-fan, maar dan ook echt die-hard. Met Amsterdam wil hij liefst niks te maken hebben. Iedere dag drie kwartier heen- en terugfietsen naar zijn bijbaantje, is momenteel genoeg “sport”, maar voetbal zou hij in de toekomst graag weer oppakken. 

Soort zoekt soort

Hoe ziet zijn top-baan (buiten Amsterdam) er dan uit? Dat weet hij nog niet zeker, maar projectmanagement lijkt hem wel wat: een combinatie van zichzelf intellectueel uitdagen en lekker tussen de mensen werken. Als nieuwste Marvelous’er, komt Wesley dus heel goed tot zijn recht. Er hangt volgens hem een relaxt sfeertje, het is gezellig en open en iedereen denkt met elkaar mee.  

Lucky shot dus, want hij trof Marvelous zélf aan in de database op zijn school Fontys. Soort zoekt soort toch? ;) 

Tijdens zijn afstudeerstage werkt Wesley aan de eigen front end-applicatie van Marvelous, gebouwd met eigen code. Benieuwd wat dat is? Daarover lees je binnenkort meer. 

 

Wil je ook zo’n toffe functie vervullen bij Marvelous? Vul dit contactformulier in, of stuur een mail naar werkenbij@marvelous.nl 

Contact

Bezoek

Parallelweg 30
5223 AL, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl