Tim, onze fitboy, geboren en getogen in Valkenswaard houdt van sporten, goed eten en het oplossen van lastige vraagstukken. Tim studeert Informatica in Den Bosch, deze richting was niet per se zijn eerste keuze. Psychologie trok eerst meer zijn aandacht, later was het toch de IT-kant die Tim interessanter vond. Nu is hij samen met Melanie begonnen aan zijn afstudeerstage bij Marvelous, maar is tegelijk zelf nog lang niet toe aan een baan in loondienst.

Gezonde leefstijl

Twee jaar geleden is Tim begonnen met ‘gezond’ leven. Naar eigen zeggen zorgt hij heel goed voor zichzelf. Na vele jaren lekker te hebben gevoetbald is hij nu dagelijks in de sportschool te vinden. Zijn jongere broertje Rik heeft hem hier mee naartoe gesleept. Gezond eten en goed slapen zijn onderdeel van zijn routine. Sinds een paar maanden is Tim aan het boksen 'geslagen'. Zijn doel: in de wedstrijdgroep komen! (Wat stiekem toch wel spannend is, dus hij weet niet wie die beslissing uitstelt 😉).

Onderzoeken vs programmeren

Via Avans Connect zijn Melanie en Tim op Marvelous gestuit. De reistijd, de sfeer en de toekomstige collega’s waren voor Tim doorslaggevend om voor Marvelous te gaan. Tim werkt aan een project genaamd “Chaplin”. Zijn opdracht ligt op het performance-vlak. Onderzoek is onderdeel van zijn afstuderen. Daarna moet hij al zijn opgedane kennis inzetten en toepassen. “Daar heb ik af en toe wel mixed feelings over”, geeft Tim aan. Hij wil graag programmeren, maar heeft de juiste kennis nog niet en dat is frustrerend. Of is hij wellicht ongeduldig? Hij weet dat het onderdeel is van het afstuderen, toch krijgt hij duidelijk meer energie van doorpakken. Het puzzelen, oplossen van een probleem is het leukste aan programmeren. “En als ik dan ook nog een mooi design kan toevoegen en alles valt op zijn plek, vind ik dat heel erg fijn”, aldus Tim.

Eigen baas

Naast school, afstuderen en gezond leven heeft Tim nog veel meer ambities. Hij wil graag een eigen bedrijf beginnen. Hoe dat er precies uit moet zien? Websites bouwen, software ontwikkelen… hij twijfelt nog. Eigen baas zijn, dat ziet hij wel zitten. Hard werken, maar ook vrijheid, eigen tijd invullen en continu blijven leren zijn hierbij zijn kernwaarden. Zijn doel? Financieel onafhankelijk zijn, kunnen doen en laten wat hij wil en meer tijd voor vrienden.

Ook zin in een gave afstudeerstage? Vul dit contactformulier in, of stuur een mail naar werkenbij@marvelous.nl

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl