Meet Marvelous Sven. Het liefst zonder bril, maar meestal met. Sven is… Sven is eigenlijk niet te vatten in een woord of zin, dus dat doen we dan ook maar niet. Een vooruitstrevende, intelligente gozer en generalist, die werkte als account-, project- en teammanager, maar het óók leuk vindt de rol van consultant op zich te nemen.

Als mede-eigenaar van Marvelous runt hij de zaak dan ook met meerdere petten op. Komt dat ook omdat hij een controlfreak is? 😉 Hoe dan ook: iemand met kennis van zaken die onmisbaar is binnen het bedrijf.

De vloer (aan)vegen

Als onmisbaar persoon moet je dan ook wel eens de kantoorvloer vegen en dat heeft Sven goed begrepen. Niet alleen op kantoor, ook thuis. Daar moet hij de vloer AANvegen met 4 pittige dames (3 dochters en zijn vrouw), die papa precies vertellen wat er wel en niet moet gebeuren. Daar geniet hij stiekem veel van, van die pittigheid. Het past bij zijn gedrevenheid, het geprikkeld worden en het past bij zijn eigen temperament.

Goed geïntegreerd

Je rijk voelen komt van onbetaalbare zaken, zegt Sven. Hij is een ondernemer, maar geen solist. De mens en psychologie achter een organisatie drijven hem. Waar worden ze gelukkig van? Dat vraagt hij zich af voor klanten en medewerkers van Marvelous, waar hij altijd náást staat.

Van de business minded randstad (hij heeft lange tijd in Amsterdam gewoond) verhuisde hij terug naar Uden. Hij wordt nog wel gepest met zijn liefhebberij voor Heineken. Daar kan ‘ie smakelijk om lachen, net als om carnaval vieren met z’n meiden in een fout pak. Wie zegt er dat deze Amsterdammer niet goed geïntegreerd is in Brabant?

Het onvoorspelbare water

Ook Sven is een sportfreak en dat verbindt de mannen van Marvelous. Hij bevindt zich graag in het onvoorspelbare water (surfen, zeilen, waterskiën en kitesurfen) om ook dat te managen. Sowieso is hij regelmatig in de sportschool om Crossfit te beoefenen. Alsof dat nog niet genoeg is: hij schaakt ook graag en vindt het leuk om te klussen. Tjsa, vrienden zullen zeggen dat hij een workaholic is. Klopt, maar zijn werk is ook zijn hobby!

Meer inzichten over het leven opdoen? Ask Marvelous Sven himself. Hij gaat je gegarandeerd verrassen en inspireren! Vul dit contactformulier in, of stuur een mail naar werkenbij@marvelous.nl .

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl