Quin is 22 jaar en komt uit het Brabantse Valkenswaard, waar hij nog steeds woont. Uiteraard duikt hij als student ook regelmatig Den Bosch in met zijn studiematen. Zou hij trouwens wat rijker en minder druk zijn, dan woonde hij zéker al op zichzelf.

 

Wijzer worden

Quin lijkt een rustige, misschien zelfs verlegen jongen, die de kat uit de boom kijkt. Maar, hij weet juist precies waar zijn hart ligt en gaat daar dan 100% voor. Al is hij ook realist: het is vallen en opstaan. Door iets te doen wat je niet leuk vindt, word je juist veel wijzer.

Geen rompslomp meer

Tijdens zijn opleiding applicatieontwikkeling nam hij zijn vader veel rompslomp uit handen door het ontwikkelen van “een stukje software”. Daar wordt nu nog stééds dankbaar gebruik van gemaakt door velen. In ruil daarvoor kreeg hij van zijn pa de ondernemersgeest mee. Zijn eigen bedrijfje later nóg groter maken en klantvragen vertalen naar een software-oplossing: dat is zijn doel. Van managen tot codekloppen: gewoon zijn eigen ding doen. Dat kan trouwens wel eens doorslaan in eigenwijsheid of teveel controle willen hebben, maar ach, iedere Marvelous-gek zijn gebrek ;)

"Actieve hond"

Quin is fan van outdoor: van kamperen in Scandinavië tot verre reizen naar mooie landen, die hij graag nog wil maken. Outdoor in dagelijkse vorm betekent wandelen met de honden bij zijn ouders thuis. Zelf wil hij waarschijnlijk later een lekkere “actieve hond”. Over actief gesproken: hij is met een clubje vrienden nu ook aan het boulderen geslagen. Dat betekent klimmen zonder touw en zekering. Dat gaat zéker slagen als je zo zeker(ing)
bent van jezelf.

Op zijn plek

Bij Marvelous werkt hij samen met mede-werkstudent Luuk aan R&D-projecten. Hij is ook happy met het online leerplatform van Marvelous, waarin de cursussen zoveel mogelijk aansluiten op de stof die hij tijdens colleges voorgeschoteld krijgt. Yep. Ook hier ligt momenteel een stukje van z’n hart.

Ligt jouw hart ook bij ons vak? Vul dit contactformulier in, of stuur een mail naar werkenbij@marvelous.nl

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl