Melvin (25) zit in zijn 3e jaar Informatica op de Avans Hogeschool en loopt sinds september stage bij Marvelous. Geboren in Nijmegen en met wat omzwervingen door Duitsland is hij nu helemaal op zijn plek in Wijchen. Maar ook op de opleiding. Na een tijdje fulltime te hebben gewerkt in de horeca is Melvin nu weer fulltime student. En dat bevalt verrassend goed 😊.

Cum Laude

Na de middelbare school ging Melvin met al zijn creatieve ideeën en een berg energie Grafische Media studeren. Dit bleek toch niet helemaal zijn ding en stopte met de opleiding. Hij ging de horeca in en heeft 3 jaar full time gewerkt. Tussendoor pakte hij het programmeerwerk weer op, wat hij eigenlijk op zijn 13e al had ontdekt. Het kriebelde teveel en besloot via de 21+ toets een gooi te doen naar de hbo-opleiding. En met succes. Vervolgens slaagde hij cum laude voor zijn propedeuse! (Waar hij wel een beetje trots op is).

 

Toekomstig projectmanager

Via de Avans-speed-meet kwam Melvin in contact met onze Marvelous Jeroen. Het gesprek verliep vanzelf en de opdracht sprak Melvin meteen aan. “Daarnaast kende ik Luuk en Quin en dat maakte de stap ook wel makkelijker” aldus Melvin. Melvin werkt aan een website ter promotie van een product van Symphonic eMotions. De uitdaging ligt vooral in de toegankelijkheid aspecten die in de website zitten. Melvin heeft regelmatig contact met de klant en vindt dat als toekomstig projectmanager heel leuk om te doen. “Vooral de vraag achter de behoefte boven tafel halen vind ik heel leuk”. Daarnaast is het architecturale aspect van programmeren echt te gek. Hoe past alles het beste in elkaar en wanneer is het een duurzaam product. 

Melvin is een echte kartrekker en dat kan een sterk punt zijn maar ook een valkuil. Vooral in de samenwerking met zijn medeleerlingen. Hij verwacht van iedereen dezelfde werkethiek en dat is niet altijd eerlijk.

Koken en gamen

Melvin staat ook graag achter het fornuis, of nog beter de BBQ. Sinds zijn 11e heeft hij het koksmes opgepakt en experimenteert hij het liefste met de Aziatisch en Italiaanse keuken. Recepten heeft hij niet nodig, alles lekker op gevoel en met een scherp mes. Een kartelmes is echt een no-go!

Naast al dat koken wordt er veel gesport, naar STAR wars gekeken en natuurlijk gegamed. Het liefste op de PC, en dan is Sim Racen wel zijn echte favoriet.

Ook zin in een toffe en uitdagende stage? Vul dit contactformulier in, of stuur een mail naar werkenbij@marvelous.nl

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl