Van kleins af aan is Melanie bezig met het oplossen van puzzels. Het werken naar een doel, een code kraken en dan het resultaat bekijken geeft haar voldoening. Op het Technasium begon ze al met programmeren en het voelde meteen als ‘haar ding’.

Vanuit Varik reist Melanie elke dag naar Marvelous. Samen met Tim hebben ze een te gekke afstudeerstage in de wacht gesleept. Via het Avans Connect netwerk kwamen ze samen bij Marvelous terecht. Het kleine hechte team, de sfeer en de opdracht wekte meteen interesse bij het afstudeerduo.

Vastbijten in uitdagende concepten

Melanie werkt aan een javascript-library die je kan implementeren op verschillende soorten websites. “Het is zo’n nieuw concept en super uitdagend, ik moet me hier helemaal in vastbijten. Ik zal me zeker niet vervelen.” aldus Melanie. Vastbijten in nieuwe uitdagingen doet Melanie sowieso heel graag. En dan niet alleen in software en programmeren. Ze houdt ervan om nieuwe dingen te leren die eigenlijk net een beetje te moeilijk zijn. Ze wil graag alles leren wat op haar pad komt. Van games ontwikkelen, haken en breien tot macarons bakken. Dit seizoen staat overigens skiën op het programma. Aankomende winter gaat ze met haar schoonfamilie de bergen in, ze wil zeker een paar keer als eerste beneden zijn.

Ambitie & Energie

Dat Melanie ambitieus en energiek in het leven staat is wel duidelijk. Sporten, stage lopen, bijbaantjes, met vrienden op pad, ze gaat maar door. Ze krijgt het meeste energie van mensen gelukkig maken. Dit kan in de kleine dingen zitten, even iemand helpen met zijn opdracht op school, mensen verwennen met haar zelfgebakken taartjes of op haar bijbaan in het verzorgingshuis een extra handje helpen. Geluk zit in de kleine dingen 😊.

Nooit voldaan

Dat wil niet zeggen dat er niets meer te leren valt. Melanie kan zich helemaal verliezen in een opdracht of doelstelling. Ze heeft voor zichzelf ook nog een hele lijst met leerdoelen. Zoals duidelijker en vrijer communiceren, beter leren plannen en af en toe pauze nemen. Ze kan hyper gefocust zijn en uren vliegen voorbij met het oplossen van een ‘puzzel’. Dan vergeet ze de wereld om haar heen en moet iemand haar roepen om te komen eten.

Haar bucketlist is overigens ook niet flauw. Deze staat vol met steden en landen die nog bezocht moeten worden zoals Zuid-Korea en de VS. Maar huisje-boompje-beestje komt ook op dit lijstje voor.

Voor nu vindt ze haar ontspanning in cabaret, een biertje op terras of naar een goede en vooral spannende True Crime luisteren.

Ook zin in een uitdagende afstudeerstage? Vul dit contactformulier in, of stuur een mail naar werkenbij@marvelous.nl

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl