Met recht heet Marc “Marvelous”, want hij is niet alleen een knetter-goede senior software-engineer en consultant: hij is Marvelous in het algemeen. Dat geeft hij zelf niet graag toe. Marc weet wat hij voor Marvelous betekent, maar is erg bescheiden. Alhoewel: “Ik heb eigenlijk nog nooit software gemaakt waar klanten niet tevreden over zijn, haha”.

Buitenleven

Hij houdt van een grapje, grolletje en zijn flexibiliteit bij Marvelous. Dan kan hij zijn tijd namelijk optimaal besteden aan zijn vriendin, zoon en dochter, “buitenmens zijn” in zijn te gekke huis met Marvelous tuin, halve marathons hardlopen en jagen. We horen je nu denken: wauw, dat zijn wel héél veel hobby’s. Jep, maar dat is nog niet alles! We zijn de belangrijkste hobby namelijk nog vergeten: bierbrouwen.

Van Brewtubers tot Frans bier

Een paar jaar geleden begon Marc met een boek, Brewtubers kijken, een oude melkkan van zijn opa en inmiddels hebben veel bieren zijn brouwproces doorstaan. Wat denk je bijvoorbeeld van een Alt, Kölsch, Saison en Schwarzbier? En wist je dat je in zijn woonplaats, Veghel, het beste donker bier kunt brouwen vanwege de kalkwaarde van het water? Woorden als zuur, ph-waarde, mout, gist, graan en enzymen – we zijn er vast nog wat vergeten - zijn Marc dan ook niet onbekend. Net zoals zijn Bier-O-Tron en de beste brouwhulp-software.

Multitasken

Marc is zo iemand waar je graag mee op het werk zit, of juist bij een klant. Het is een sociale, communicatieve, gezellige, slimme gozer die je alles leert over brouwen (en jagen, als je wilt). Wat hij als senior dan weer leerde bij ons in Den Bosch is het werken voor en managen van meerdere klanten tegelijk. Ook het werkwoord multi-tasken is Marc sindsdien op het lijf geschreven. Je kunt dan ook áltijd blijven leren volgens hem. Meet Marvelous Marc en vuur die vragen maar af!

Wil jij dat biertje van Marc eens komen proeven? Vul dan dit contactformulier in, of stuur een mail naar werkenbij@marvelous.nl .

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl