Maartje (33) is opgegroeid in het Brabantse Mill. Ze is na haar studie en master bedrijfsjournalistiek blijven hangen in Nijmegen (“gezellige stad die het dichtst bij Brabant ligt”). Ze was een model-leerling, maar trekt die vibe dan weer niet zo door in een uit het boekje huisje-boompje-beestjeleven. Ze is trots op haar vriendin, met wie ze mooie reizen wil blijven maken, maar dan zónder een beestje ;)

Het beste uit zichzelf

Na haar studie startte ze een eigen tekstbureau, maar omdat ze zichzelf wilde blijven ontplooien op verschillende vlakken, ging ze later weer deels in dienst werken. Ambitieus en altijd het beste uit zichzelf blijven halen staan synoniem aan = Maartje.

Bierpullen wassen

Muziek is haar passie. Ze is semi prof zangeres en houdt daarnaast van reizen, live muziek en creatieve concepten uitwerken. Zo heeft ze een eigen oktoberfest-bedrijfje en start ze met een vriendin een nieuw concept: een jacuzzi párty-verhuur. Ze kan haar ei in een eigen onderneming in veel takken van sport kwijt. Van concept tot strategisch en soms gewoon even lekker in de praktijk de handjes uit de mouwen. Bierpullen wassen bijvoorbeeld ;)

Nooit saai

Waarom werkt ze als content marketeer in de tech? Tech gaat snel. Is nooit saai. Je loopt altijd voorop en uitdagingen zijn er aan de lopende band. Maar bovenal (dat wil ze er écht aan toevoegen) is ze commercieel ingesteld. Dat geldt voor de setlist van haar band (“nummers moeten wel aanslaan”), maar ook in de techniek komt haar creatieve en commerciële blik goed tot z’n recht.

Perfecte combinatie

Ze ziet het als een uitdaging techniek sexy en begrijpelijk te maken. Techniek moet een aantrekkelijk product zijn voor marketeers/e-commercespelers, voor wie het gebruik ervan helaas vaak “noodzakelijk kwaad” is. En juist. Die combinatie sluit dan weer perfect aan bij het marketingtechneuten-team van Marvelous, voor wie ze graag en geregeld werkt.

Licht-chaotisch?

Maartje is creatief en graag bezig met van alles (horen we vrienden en familie daar nu “licht-chaotisch” zeggen? ;)), maar ze is júíst een goede denker. Ze ziet niet alleen voor grote, maar ook voor kleine organisaties als Marvelous veel content-kansen.

Meet selfmade Maartje! Zelfstandig haar eigen successen creërend. Iemand die trots op haarzelf mag zijn en dat ook is. Vul dit contactformulier in, of stuur een mail naar werkenbij@marvelous.nl .

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl