Louis is de nieuwste, kersverse aanwinst van Marvelous (red. juni 2022). Hij is 28 jaar en komt uit Buurmalsen. Tussen Buren en Geldermalsen. Klinkt logisch! 😉
Louis is een aardige gast met een vriendelijke kop: geïnteresseerd en oprecht. Die kun je er goed bijhebben. Dat dacht Marvelous-collega en oud-studiegenoot Jarno ook, want die heeft hem binnengehaald. Als beloning vlogen ze samen in een luchtballon over ons mooie Brabant, waar hij graag zoveel mogelijk gezellig op kantoor zit.

 

Morellen

Louis heet met z'n achternaam ´Hol´, maar dat matcht niet met zijn persoonlijkheid. Louis zit juist vól kennis en verrassingen. Wist jij bijvoorbeeld al wat morellen zijn? Het zijn zure kersen die je eens per jaar zelf kunt plukken. Hij verbouwt ze samen met zijn vader in hun eigen boomgaard.

Slechts 2 katten

Omdat hij in zo’n landelijke omgeving opgroeide, is hij dol op dieren. Vroeger hield hij kippen, eenden en Vlaamse reuzen. Ook vertelt hij met pretoogjes over een vriendin die exotische dieren houdt. Als hij nu dieren in huis zou kunnen nemen? Dan zou hij het slechts bij 2 katten houden ofzo. Helaas hebben hij en z’n vriendin nog steeds geen koophuisje gevonden.

Verborgen strandje

In zijn vrije tijd zit hij graag lekker aan de Waal met vrienden om een biertje te drinken of te bbq’en, maar het liefst is hij gewoon lekker aan het vissen. Ook spelen ze graag bordspellen, Mens erger je niet bijvoorbeeld, maar dan wel met een flinke dosis competitiedrang. Louis en z’n vrienden hebben aan de Waal trouwens een verborgen strandje gevonden waar bijna niemand komt. Klinkt als muziek in de oren, niet?

E-commerce ervaring

Hij neemt zijn winnaars-mentaliteit ook mee naar het werk. Een nieuwe code schrijven of een discussie met een collega-developer? Geen probleem, hij doet het graag mooi en goed. Omdat hij de juiste e-commerce-ervaring heeft, gaat hij nu eerst aan de slag met een project van vaste klant Kiwa.

Louis voelde meteen een oprechte klik met collega’s en zat na twee weken al bij Robbie thuis in de achtertuin. Het onderdeel zijn van een klein, oprecht team van fijne Brabanders, geeft hem alle vertrouwen in zijn werkzaamheden voor Marvelous. Een warm bad, dat voelt als thuiskomen.

Géén augurken

Voor we het vergeten: Louis houdt niet van augurken. @Note to de directie van Marvelous: let dus even op bij de samenstelling van het kerstpakket 😉. 

Wil jij ook iets van je bucketlist afstrepen? Vul dit contactformulier in, of stuur een mail naar werkenbij@marvelous.nl

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl