José is 34. Een reiziger, vrijbuiter en een buitenmens. Hij woonde eerder in Málaga en verhuist misschien zelfs naar Texas in de nabije toekomst. In ieder geval naar een vrije omgeving, waar hij nieuwe avonturen aan kan gaan.

Videoboek

Als sociaal dier is hij graag onder de mensen. José is dol op kinderen en op het moment van schrijven zijn hij en zijn vrouw in verwachting van de tweede. Hij vindt dit zelfs zó interessant, dat hij bezig is met een videoboek. Daarmee probeert hij de ontwikkeling van baby’s in de eerste 12 maanden te stimuleren door spelenderwijs leren. Gave content!

Andere takken van sport

José groeide op in Nes aan de Amstel; een dorpje waar hij lekker kon rondrennen, hutten bouwen en vissen. Toen al wilde hij met het juiste aas zoveel vissen aan de haak slaan ;) Hij toverde het massage-talent van zijn vader om tot succesvolle salon. Ook vond hij het heel interessant zoveel mogelijk klanten voor de sportschool binnen te halen.

Fysiotherapeut die je pijntjes feilloos herkent

Zijn eigen favo sport is altijd basketbal geweest - en daar kent hij ook Sven van Marvelous weer van. Het ballen staat helaas nu op een laag pitje, maar gelukkig vindt hij die uitdaging nu in andere “takken van sport”. Als business development manager genereert en kwalificeert hij b2b-leads. Nu denk je misschien: ah, zo’n type. Wrong! Als José belt valt hij niet met de deur in huis. Hij veegt netjes zijn voeten. Als een soort van fysiotherapeut voelt hij je Episerver- of Umbraco-gerelateerde klachten perfect aan. Hij heeft een enorme drive om de juiste code te kraken, die ertoe leidt dat twéé partijen blij worden.

Pasta en een sausje

Vrienden zeggen: hij is goed gek, maar op een leuke manier. Hij staat ook voor je klaar als het minder gaat. José past goed in het team van Marvelous, waarin extraverten en introverten elkaar aanvullen. “Pasta en een sausje toch?”, zo grapt hij zelf. Al gauw ben je een uur - of twee - verder als je met José praat ;)

Ook met José aan de praat raken, als klant of collega? Vul dit contactformulier in, of stuur een mail naar werkenbij@marvelous.nl .

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl