Annegien woont in het Brabantse Rosmalen, heeft 2 kinderen en is 38 jaar. Vanuit haar opleiding op de Hotelschool in Maastricht reisde ze samen met haar man - en deels ook met haar kids - de hele wereld rond. 

Uiteindelijk rolde ze in het sales- en marketingvak en als (web) operations manager is ze nu een belangrijk puzzelstukje in het Marvelous-team.

In de watten leggen

Annegien is attent, sociaal, enthousiast en bijna nooit chagrijnig. Ze houdt ervan mensen lekker in de watten te leggen. Ze is misschien wel een “experimentele Bourgondiër” en daar neemt ze óók haar kinderen graag in mee. Curry gemaakt? Dat schotelt ze die kleine gewoon voor hoor ;)

Ei kwijt

Over experimenteel en Bourgondisch gesproken: samen met haar man runt ze een innovatief bedrijf in gerookte eieren, ofwel een rauw ei met rooksmaak. Daar kun je dan weer hele gave smaken mee creëren voor meringues, Shakshouka, and so on. Ze hebben al flinke stappen gezet in horecaland, maar tóch kon ze haar “ei” hier niet genoeg in kwijt ;) In een team samenwerken en daar onderdeel van zijn: dat is precies wat ze bij Marvelous wél vindt.

Niet bang

Ook voor een flink potje sporten draait Annegien haar hand niet om. Van hockeycompetitie tot mountainbiken of skiën. Daarin komen verschillende Annegiens tot uiting: fanatiek, competitief en misschien soms onbenaderbaar, maar toch staat gezelligheid uiteindelijk weer voorop. Het is een fijne uitlaatklep en lekker om éven weg te zijn van het gezinsleven. On top of that heeft ze ook nog een motorrijbewijs. Annegien is nergens bang voor.

Achter de vodden

Ze probeert de mannen van Marvelous goed in de smiezen te houden. Lopen ze te mopperen? Effe relativeren. Verjaardag van een collega vergeten? Verjaardagskalender maken! Dode planten op kantoor? Reanimeren. Nieuw project inplannen? Annegien fixt het gewoon. Voor haar gewaardeerde collega’s én de klant.


Wil je ook lekker in de watten gelegd worden door Annegien? En begrijp je dat ze je dan óók wel eens achter de vodden zit? ;) Vul dit
contactformulier in of stuur een mail naar werkenbij@marvelous.nl.

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl