Wij zoeken de olie voor onze motor. Een rots in de branding. Een operations manager waarop we kunnen vertrouwen.

(Web) operations manager

Zo kunnen wij ons bezighouden met waar we sterk in zijn: webontwikkeling. Marvelous is een tof team van marketingtechneuten dat werkt voor verschillende opdrachtgevers als Kiwa, Humanitas, Agrifirm, Benny Vreden en DLM. Vanuit de creatieve broedplaats Grasso, in Den Bosch, werken we dagelijks aan bestaande en nieuwe projecten.

Maar die randzaken hè? Drukdrukdruk. Jij weet daar alles van. Als (onze eerste!) operations manager ben je degene die onze (project)planningen bewaakt, proactief handelt en dus graag contact onderhoudt met klanten, collega’s en leveranciers. Maar, ons kennende komen er ook andere gezellige randzaken voorbij ;-)

Van jou weten we in ieder geval: het wordt gewoon geregeld en je vind het ook léúk om te doen. Dat doe je natuurlijk wel allemaal met een commerciële en klantgerichte bril op.

In ruil daarvoor willen we het natuurlijk ook voor jou zo mooi mogelijk maken. Bekijk hier onze volledige rits aan fijne arbeidsvoorwaarden..

Wij vragen naar de volgende kwaliteiten:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Ervaring in projectmanagement;
  • Communicatief en proactief sterk;
  • Kennis van webontwikkeling.

Benieuwd wie jouw nieuwe collega’s worden? Neem alvast een kijkje bij jouw Marvelous-collega’s.

Heb je nog vragen of wil je solliciteren?

Heb je nog vragen over de vacature? Geen probleem, we vertellen je graag meer. Neem contact op met sven@marvelous.nl of bel met 06-45568059.

Meteen solliciteren? Nice! Stuur je cv en motivatie naar sven@marvelous.nl.

Contact

Bezoek

Parallelweg 30
5223 AL, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl