Jij weet wat je kunt en wilt. Je bent op zoek naar meer groei, zowel in de vorm van eigen inbreng, als in de vorm van persoonlijke ontwikkeling.

Front-end developer

Bij Marvelous krijg je de kans een voortrekkersrol te vervullen op het gebied van Front-end Development. Wij zien jou als de leading specialist binnen ons team van marketing-techneuten. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers als Kiwa, Humanitas, Agrifirm, Benny Vreden en DLM. Vanuit de creatieve broedplaats Grasso, in Den Bosch, werken we dagelijks aan bestaande en nieuwe projecten.

Natuurlijk kun je meepraten over Angular, React of Vue, Javascript/Typescript, CSS/SCSS en Bootstrap. Maar, jou kennende heb je absoluut een voorkeur of sterke ideeën over een (andere) juiste Front-end-structuur. We zijn eigenlijk nú al benieuwd ;-)

De kwaliteitsnorm, aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is hier perfect.

Jarno, Back-end Developer bij Marvelous

Wat we vragen en wat je krijgt:

Het is voor ons een pré (niet vereist) als je een of meerdere van de volgende kwaliteiten meebrengt:

  • Enthousiasme over javascript in het algemeen en frameworks als Vue.js of React.
  • Ervaring met static site generation zoals; Gatsby, Nuxt of Gridsome.
  • Ervaring met (headless) contentmanagementsystemen.

Natuurlijk willen we het voor jou ook zo leuk mogelijk maken. Zo is studietijd bij ons part of the job en omdat je nooit uitgeleerd raakt heb je bij ons 24/7 toegang tot e-learning. Ook gezelligheid is bij ons een belangrijke voorwaarde. Hoe dat – en meer – eruitziet, kun je bekijken in onze volledige rits aan fijne arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd wie al jouw nieuwe collega’s worden? Neem alvast een kijkje bij jouw Marvelous-collega’s

We nemen graag contact met je op

Heb je nog vragen over de vacature of wil je solliciteren? Dan komen wij graag met jou in contact. Klik dan op de oranje button of deze link en laat je gegevens voor ons achter.

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl