Graag stellen wij de Getapte Jongen aan u voor. Een heerlijk toegankelijke Saison gebrouwen door liefhebbers met het vakmanschap van de software engineer.


€8,90
Stijl:
Saison
Smaaksegment:
Toegankelijk
IBU:
40
ABV:
8%

De Getapte Jongen is onze collega in een ander jasje. Een heerlijk toegankelijke Saison door liefhebbers en voor liefhebbers. Jaarlijks op authentieke wijzen gebrouwen door het Marvelous team met dezelfde passie waarmee wij iedere dag de meest mooie oplossingen voor onze klanten realiseren. Inmiddels een zeer gewaardeerd geschenk waar menig relatie van ons naar uitkijkt. Ieder jaar een ander label, ieder jaar een net wat andere twist, maar altijd met een persoonlijk karakter en een heerlijke afdronk. Kortom, geniet van De Getapte Jongen!Bekijk de video en luister naar de heuse radiocommercial van de Getapte Jongen, met foto's die gemaakt zijn tijdens de opname van het spotje.Editions

2019 Blue labeled

Vandaag is blauw

De Blue Labeled 2019 editie van de Getapte Jongen heeft een net wat andere twist gekregen door het kalk rijke Bosche kraanwater. De Blue labeled werd gebrouwen, in de tuinen van waar ooit het industriele centrum van den Bosch lag onder, je raad het al, een strak blauwe lucht. Deze heldere Saison is gebrouwen in 2 batches van 36 liter waardoor de echte kenner de ambachtelijke bereidingswijze terug zou kunnen proeven in het minime smaak verschil dat kan ontstaan per batch. Deze Getapte Jongen wordt door Marvelous uitgedeeld in een oplage van 216 flessen (25cl) en kan, voor het eerst, tevens gespot worden in een zeer exclusieve 75cl variant (24 flessen).

2018 Turquoise labeled

De moeder aller Getapte Jongens

In 2018 ontstond het idee en werd een uniek recept ontwikkeld. Deze Turquoise Labeled is verschenen in een zeer gelimiteerde oplagen van 144 flessen. Inmiddels een collectors item. Deze authentieke Saison is door Marvelous onder de Veghelse najaarszon gebrouwen in de nadagen van de warme zomer van 2018. De heldere kleur heeft het te danken aan het zuivere Veghelse kraanwater en de uitmuntende smaak volgt uit het immense geduld wat je met bierbrouwen moet hebben.

Contact

Bezoek

Parallelweg 30
5223 AL, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl